Budgetdebatt i Ronneby


BLT
"Näst mest skäll i budgetdebatten fick den styrande borgerliga alliansen i regeringen. De fick rejält underkänt av Ronny Petersson och Peter Bowin, båda (v). "De blå khmererna i Stockholm har skänkt bort 80 miljarder i sänkta skatter till de rika, sa Peter Bowin.

Allra mest skäll fick Sverigedemokraterna. Rolf Fredriksson (sd) krävde från talarstolen att kommunen ska undersöka kostnaderna för att ta emot människor från andra länder. Han ansåg att där finns pengar att spara. Motargumenten lät inte vänta på sig. "Det du bidrar med här är inte en bråkdel av vad människor utifrån bidragit med till denna kommun, sa JanAnders Palmqvist.

"Även Kenneth Michaelsson (c) och Ronny Petersson krävde svar på vad sd menade med assimilering. De fick de inte under budgetdebatten.

"Det är skrämmande att höra er, sa Kenneth Michaelsson.

SSD
Sagt under fullmäktigedebatten:”Att bli häcklad på sd:s hemsida är som att få Nobelpris i retorik”. Peter Bowin, v, om debatten med sd.


Kommentar från lurkande läsare i BLT "All heder åt den borgerliga alliansen i regeringen
Ty det vore fasansfullt och en hemsk tanke att släppa loss Peter Bowin ordentligt i maktens korridorer... Nej nu får det vara nog, hoppas och är fullt inne på att vi åter får en valseger 2010 av rätt färg nämnligen blå. Även i det illröda Ronneby att vi röstar bort de som nu styr så att inte vi blir av med Jan-Anders och hans knähund Nils-Ingemar Thorell."
Postad av P-O 2007-11-30 08:20


Ack så lätt det är att skriva... inte.

Inga kommentarer: