Pigavdragets värsta avarter




Jag tycker fortfarande att pigavdrag är dåligt och i sin värsta form ger den skattelättnader för höginkomsttagare i Spanien med dubbelt boende för att hyra en spansk städerska, dvs ger inte ett skit i Sverige.

Det påverkar också jämställdhet och ansvarstagandet i hemmet negativt.

Samtidigt ska detta betalas med högre A-kasseavgift, sänkt A-kassa, sjukförsäkring, höjd bilförsäkring och mer och mer privatiserad vård, skola och omsorg. Håller med Michael Moore när han varnar för den "Sicko" utveckling som pågår i Sverige: Byt politik - Byt regering!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jepp den kommer till att bytas ut tills nästa val,synd bara att kd fp och v åker ur med all säkerhet...;-)

Anonym sa...

Ohly fortsatt ”kamrat fyra procent”

Det är i den praktiska politiken och i politikens vardag som det kommer att visa sig om vänsterpartiet kan vända sin nedåtgående trend. Att oron är stor visade inte minst att Lars Ohly inte deltog i den senaste partiledardebatten.
Vad som hänt sedan valet i höstas ät att vänstern tappt i kraft och riktning och åter blivit ett kamrat fyraprocentsparti i riksdagen.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

http://www.youtube.com/watch?v=cnK05lFRO3o&mode=related&search=

Bowin sa...

http://www.youtube.com/watch?v=RCl0JCJA6ZI&NR=1

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Bowin sa...

Någon roar sig med att klistra in hela eller delar av insändare från lokalpressen. Insändare som dessutom inte har något som heslt med detta inlägg att göra.