Vad vill Jomshof och Sverigedemokraterna?

Står man med ena foten i en frys och har den andra i ugnen har man det i genomsnitt ganska skönt, enligt sverigedemokratiskt sätt att se på världen.
Naturligtvis är mina fakta korrekta, säger Jomshof och det är inte mycket att invända emot det. Naturligtvis är mina fakta mer korrekta hävdar då jag, eftersom de speglar verkligheten bättre.

”Du slarvar med sanningen, Jomshof.”
Jomshofs påhittade exempel tillsammans med skrämselbilder av ”ekonomiska lycksökare från jordens alla hörn”, ”massinvandring”, utlänningar utan flyktingskäl”, ”brinnande förorter” säger inte så mycket om vad Jomshof vill, bara hur han tror att det är.
Alltför länge har Jomshof och sverigedemokraterna tillåtits sprida sina skrämselbilder. Kent Viberg visade i sin insändare den 7 oktober, med sin fakta, att bilden som Jomshof för fram inte stämmer. Siffrorna må vara rätt, men är tagna ur sitt sammanhang. Verkligheten ser annorlunda ut.

Vad vill sverigedemokraterna?
Låt oss nu lämna sifferexercisen med de påstådda sanningarna och istället få höra vad sverigedemokraterna tänker sig för exceptionella åtgärder med äldreförsörjningsstödet och hur det ska organiseras/utföras. Får vi höra hur mycket det ger i besparingar? Och vad ni ska använda alla pengarna till som ni tror ni kommer att spara?

Vem ska man tro på?
Jag ser nu fram emot att få tal del av Rickard Jomshofs recept på hur han ska organisera äldreförsörjningsstödet, det ekonomiska utfallet av den förda politiken och hur sverigedemokratisk politik kommer att se ut i praktiken.

Att skrämmas med troll och häxor går inte längre, Jomshof!

Peter Bowin (v) i Blekinge

1 kommentar:

Anonym sa...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!